Een community-art project in de wijk Boschveld. Muziektheaterroute door de wijk. Het script werd gebaseerd op interviews met bewoners uit de wijk.

   Muziektheaterproject voor schoolkinderen over gevoelens en muziek. Regie en presentatie: Lieve van Tuijl, spel en muziek: David van Aalderen en Janneke Franke

   Een voorstelling naar aanleiding van gesprekken met mensen uit de Bossche volkswijk ‘De Bartjes’. N.a.v van deze interviews schreef  tekstschrijfster Janneke te Hoven een monoloog.

   Een muziektheatervoorstelling voor diverse theaterfestivals.
   Rogier Schippers schreef een stuk over drie generaties Roma-zigeuners. Er werd gespeeld op prachtige locaties in de open lucht.
   Regie: Judith Bruynzeels

   Een enorm locatieproject ter afsluiting van het Singapore Artsfestival, met als thema water.’ A splashing new spectacle!’
   Regie: Marianne Seine (Vis aVis)

   Afgestudeerde artiesten uit verschillende disciplines, die met uitzonderlijke acts een avondvullende revue presenteren. Schouwburgtournee.
   Regie: Minou Bosua

   Voorstelling voor Theaterfestival Boulevard. Over een nachtelijke ontmoeting tussen een dichter en een diva die beiden lijden aan slapeloosheid.
   Eindregie: Evianne Lamme

   Dappere revolverhelden, broeierige saloons, uitgestrekte zandvlakten en meedogenloze indanen. Dit alles samengevoegd tot een theatrale locatievoorstelling op het strand van Terschelling voor het Oerolfestival.
   Regie: Anke Boerstra.

   Een muzikale vertelling  bij een knappend vuur op een verscholen plek in de Bossche binnenstad. Een voorstelling voor Theaterfestival Boulevard over reizen, afkomst en zigeunerbloed.
   Regie: Judith Bruynzeels.

   Het ware verhaal van Jezus Christus. De ongeautoriseerde versie. Een voorstelling, een kerkdienst, een zitting in waarheid, een muzikaal bombardement. Schouwburgtournee. Eindregie: Titus Tiel Groenestege.

   Met acteur Krijn Hermans. Een voorstelling nav tekstmateriaal van Rob de Graaf. Over een man en een vrouw. Een steekspel van woorden. Twee spelers stappen de lege ruimte in als was het een arena. Coaches: Kathenka Woudenberg, Stone van den Hurk.

   Een grootse familievoorstelling. 'De mama van de papa van de mama van de mama van de papa van de mama van de papa van de papa van de mama etc.' Ook wel kortweg 'De Moeder' genoemd. Een voorstelling over het gezin van de jaren '50 tot nu.
   Regie: Matthijs Rumke, tekst: Paul Pourveur

   Een absurdistische voorstelling door Jeroen Wollaars en Janneke Franke.
   Over een echtpaar dat bizarre sprongen maakt om hun sexleven sprankelend te houden. Tekst: W.A Gurny